Whatsapp

Kapalı Tip Soğutma Kulesi Bursa

Sunduklarımız

Çalışmanın Detayları:

Kapalı Tip Soğutma Kulesi Bursa 'da CTP Mühendislik tarafından yapılmaktadır. Fazla ısıyı uzaklaştırmak için kullanılan soğutma gerektiren sıvı, üst başlıktan ısı eşanjörüne girer ve alt başlıktan çıkar. Birincil devrede, kapalı olduğu için su kayıpları hariç tutulur. Su, tortu oluşturmadan veya aşınmadan temiz kalır.

Birincil devrenin dönüş suyunun soğutulması sürecinde, borulu ısı eşanjörüne ikincil devreden su püskürtülmelidir. Sulanan suya ters akımla aşağıdan üflenen taze hava, bu su ve nemlendirilmiş ısı eşanjörü ile temas halinde aynı anda ısıtılır ve doyurulur ve yukarıya doğru boşaltılır. İkincil su bir haznede toplanır ve sulama için yeniden kullanılır. Suyun bir kısmı buharlaşıp tahliye olmasına rağmen %85'ten %96'ya ulaşan akışlı soğutma yöntemine göre önemli bir su tasarrufu sağlanmaktadır.

Herhangi bir açık soğutma kulesi, kapalı bir soğutma kulesi ile değiştirilebilir. Ayak izi ve maliyet artmasına rağmen, iç mekan kurulumları daha az bakım gerektirir.

Kapalı Tip Soğutma Kulesi Bursa Kapalı Tip Soğutma Kulesi Bursa Kapalı Tip Soğutma Kulesi Bursa Kapalı Tip Soğutma Kulesi Bursa Kapalı Tip Soğutma Kulesi Bursa Kapalı Tip Soğutma Kulesi Bursa

Diğer Çalışmalar:

HEMEN ARA